Gastenboek

Laat onderaan de pagina uw reactie of ervaring achter van camping Bernehoeve.

 1. Een fijne rustige kleine camping op loopafstand van de Efteling (grenst aan Efteling Bosrijk). Ruime plaatsen en op sommige veldjes zijn stukjes kunstgras. Het sanitair is eenvoudig en prima. Voor het douchen heb je muntjes van 50 eurocent nodig. Voor de kinderen zijn er een sportveldje, een speeltuintje en skelters.
  De eigenaren zijn heel vriendelijk en goed gemutst.
  Wij zijn een dagje naar de Efteling geweest. Je loopt via de achterkant van de camping langs Bosrijk in vijf minuten naar de Efteling. In Kaatsheuvel zijn er genoeg eetgelegenheden en supermarkten.
  Gereisd met jonge kinderen in juli 2016

 2. Beste,

  Bedankt voor de aangename overnachting die we op jullie camping mochten beleven! 1 nacht was veel te kort! We komen ongetwijfeld nog terug! Alles rustig, proper, schoon… geen enkel minpunt!

 3. Beste Fam. Mathijssen,

  Wij hebben u vandaag helaas niet meer de hand kunnen schudden om u te bedanken voor het verblijf op uw camping.
  Bij deze dan ook erg bedankt voor uw gastvrijheid op uw leuke camping.
  We hebben erg genoten van het verblijf en uiteraard het mooie weer!
  We zullen uw camping aanraden bij anderen.

 4. We willen jullie hartelijk bedanken voor de gezellige gastvrijheid op jullie camping.
  Het was een zeer aangenaam verblijf.

 5. Hebben een heel fijn weekend gehad bij jullie en komen graag een keer terug!

 6. Dit weekend met 3 gezinnen bij jullie op de camping geweest en hebben ons heel goed gehad! Tot volgend jaar

 7. Dit weekend (20-21/09) hebben wij gebruik gemaakt van jullie camping om dan zaterdag de efteling te gaan bezoeken. Ik Moet toegeven wij konden niet beter staan. Jullie mini camping verdiend van ons zeker een 9/10. Jullie mogen ons zeker nog verwachten. Groeten vanuit Belgie.

  Mvg Fam. Moortgat

 8. Net weer thuis na een lang weekend bij jullie op de camping te hebben doorgebracht. Wij vonden het ideaal want we konden lopens naar de Efteling. Verder vonden wij het een leuke omgeving. Wij hebben genoten!
  Met vriendelijke groet, fam Hageman.

 9. Ondanks mijn late arriveren – het liep tegen negenen ’s avonds, midden mei – hartelijk ontvangen met een passend tarief voor een solo fietskampeerder. Nette grasvelden, schoon sanitair en een goed te regelen hete douche. Aan mij werden zelfs twee tuinstoelen uitgeleend, opdat ik net even makkelijker kon kokerellen & ontspannen; goede service! Van harte aanbevolen.

 10. Wij hebben dit weekend op jullie camping gestaan. Wij hadden onze kleinkindjes bij en die hebben zich prima vermaakt met de skelters en in het speeltuintje. Zaterdag een bezoek aan de Efteling welke vanaf de camping makkelijk te lopen is. Ook de verrassing vandaag op moederdag is door ons zeer gewaardeerd. Bedankt voor de gastvrijheid en wij komen graag weer terug.

 11. Dag,
  Deze maand een leuk 2-daagse beleefd op jullie hoeve, met een vriendelijke ontvangst en alle benodigdheden. Ideale plaats voor een bezoek aan de Efteling met onze kindjes.
  Groeten

 12. Hallo

  Wij hebben erg genoten van het verblijf bij jullie (vooral dat stukje waar wij stonden bij de dieren vinden we het leukste gedeelte van uw camping, net een knusse tuin)
  We hebben een geweldige dag in de Efteling beleeft en we komen zeker nog een keer bij u terug.
  Succes verder.

  vr. gr. S Schulte

 13. Trappel trappel trappel, nog een paar dagen en we mogen weer onze vakantie beginnen op jullie camping! De kinderen hebben er verschrikkelijk veel zin in, en ik ook natuurlijk. Heerlijk genieten en genieten van de kinderen. Tot zaterdag!!
  De van den Hovetjes

 14. Beste,
  Wij zouden jullie even willen laten weten dat we hebben genoten van ons weekend op jullie camping.
  Wanneer we in de toekomst nogmaals met de kinderen de Efteling bezoeken of gewoon een weekendje weg willen hopen we bij jullie opnieuw terecht te kunnen.

  Met vriendelijke groeten
  Familie Van Haver

 15. Wij zijn deze middag vertrokken maar wensen jullie nog even te laten weten dat wij het een heerlijk plekje vonden !

  Vriendelijke groeten,

  Fr. en M. De Brouwer –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *